Voetbalvrienden gezocht bij SV Hoogersmilde

 

Nu de scholen weer zijn begonnen is het ook weer tijd om samen te voetballen. De jeugd van SV Hoogersmilde is vol frisse moed begonnen met trainen. Zij oefenen hard voor hun volgende wedstrijden.

Wel kunnen ze bij de jeugdteams nog wat versterking gebruiken, dus heb je zin of weet je iemand die het leuk lijkt om mee te komen trainen, je bent van harte welkom!

De kabouters (jeugd tot 7 jaar) trainen op dinsdag van 18.15 - 19.00u op de voetbalvelden in Hoogersmilde.

 

Ben je wat ouder (tot 10 jaar) en heb je zin om te voetballen, dan kun je meetrainen bij JO10, zij trainen op dinsdag en donderdag om 18.30 op de voetbalvelden van SV Hoogersmilde, maar dit geldt bijvoorbeeld ook voor JO13 (tot 13 jaar).

 

Heb je vragen, er zijn iedere dinsdag en donderdag altijd trainers beschikbaar die je vragen kunnen beantwoorden.

 

De spelers voor donderdag 7 september

Willem Flokstra, Arjan Boer, Melvin Vredeveld, Mischa Vredeveld, Johan Gerding, Pascal Hatzmann, Ronald Trul, Seye Bosma, Jop van Aken, Willem Vos, Melvin Koning, Lucas Joling, Joost Boerma en Tom Koerts.

Vertrek 18:30 uur

Aanvang wedstrijd  19:30 uur

 

Wedstrijd tegen KSC van zondag 3 september is afgelast

Wedstrijd wordt ingehaald op donderdag 7 september  aanvang 19:30 uur

 


Het combinatie elftal van v.v. Smilde ‘94, SV Hoogersmilde en BSVV zijn op zoek naar een keeper voor JO19.

 
Het nieuwe combinatie elftal van JO19 is op zoek naar een keeper voor het seizoen 2023-2024. De wedstrijden van dit team worden gespeeld in Smilde en Hoogersmilde. Het combinatie elftal speelt in de 3e klasse. De trainingen vinden plaats op dinsdag en donderdag te Smilde.

Voor de keeper is een keeperstrainer aanwezig. Lijkt het jou leuk om in dit nieuwe elftal te gaan keepen, ken je toevallig iemand of heb je nog vragen, bel dan even met één van onderstaande personen.

 
Namens v.v. Smilde ‘94, SV Hoogersmilde en BSVV

Tel.:

- 06-55344067 – Arnold Blijsie

- 06-11698576 – Brian de Jong

Mededeling namens de besturen van v.v. Smilde ‘94, SV Hoogersmilde en BSVV ,

In de afgelopen maanden is er overleg geweest tussen de drie voetbalverenigingen. Deze oriënterende gesprekken hebben plaatsgevonden n.a.v. het verzoek voor samenwerking inzake de juniorenteams. Afzonderlijk zijn er onvoldoende spelers om een JO17 en een JO19 team te formeren. Daarom is er besloten om deze samen te voegen en te starten met 2 x een JO17 en 1 x een JO19 team, welke onderling uitwisselbaar zijn. Op deze manier kunnen we elke speler laten trainen en voetballen op zijn/haar niveau en behouden we spelers voor de club. De spelers blijven lid van de eigen vereniging maar zijn wel speelgerechtigd om uit te komen voor een ander team. In samenspraak met alle betrokkenen is er besloten om een samenwerking aan te gaan voor het seizoen 2023/2024. De komende tijd zullen de punten verder uitgediept worden. Bestuur v.v. Smilde ‘94, bestuur SV Hoogersmilde, Bestuur BSVV

De spelers voor zondag 21 Mei

Michel Smidt, Simon Trul, Arjan Boer, Djustin Bel, Johan Koers, Ronald Trul, Melvin Vredeveld, Arjan Hulst, Matthieu Bel, Pascal Hatzmann, Johan Gerding, Ronald Vredeveld en Jop Schievink.

Spelers aanwezig 09:15 uur

Scheidsrechter Kevin Oort