Wij wensen namens het bestuur van SV Hoogersmilde alle leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren een super gezond en sportief 2022. 

Wij hopen dat we snel het veld weer op mogen na wederom een Corona pauze in het laatste deel van 2021. Toch hebben we met elkaar niet stil gezeten in het jaar 2021. Zo is de verduurzaming van de vereniging doorgezet en heeft de kantine een geweldige metamorfose ondergaan. We hopen dan ook snel weer onder het genot van een drankje tijdens de derde helft de eerste en de tweede helft goed te kunnen analyseren. :-) 

Het sportcomplex ligt er altijd super netjes en strak bij, dank daarvoor aan de groenploeg van onze vereniging. Ik denk dat wij daar als vereniging trots op mogen zijn, dat wij nog steeds een gezonde sportclub in de benen kunnen houden in deze huidige tijd. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het grote aantal vrijwilligers en sponsoren die onze vereniging telt.  

Wij hebben het volste vertrouwen in 2022 en daarom hebben we besloten om de finale van de Midden Drenthe Cup en de afsluitende feestavond op ons sportcomplex te organiseren. We hebben in ieder geval weer een mooi vooruitzicht. Aan ons zal het niet liggen, dus we wachten eerst maar even af wat de politiek ons volgende week weer heeft te vertellen. 

 

Sportieve groeten!!! 

Het bestuur van SV Hoogersmilde  

Tonnie Giateli voorzitter.