SVH handbal is op zoek naar nieuwe leden. Zowel bij de senioren als bij de jeugd kunnen we best nog wat enthousiaste handballers gebruiken. Heb je belangstelling neem dan via facebook of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact op. Op onze site (http://www.svhoogersmilde.nl) vind je onder het tabblad HANDBAL meer informatie over onze vereniging. Je kunt een maand lang gratis en vrijblijvend meedoen aan de training zodat je kennis kunt maken met handbal en met onze leuke vereniging. Afgelopen zondag hebben de dames 1 van SVH en de dames van Beilen laten zien hoe mooi handbal kan zijn. Wat een wedstrijd, wat een publiek en wat een sfeer!! Dank aan iedereen die hier zijn medewerking aan heeft verleend. Top!

Posted by SVH Handbal on Saturday, 18 April 2015

Handbal: spelregeldag NHV gehouden in Smilde

Zaterdag 28 februari werd in Smilde de spelregeldag van het Nederlands Handbal Verbond gehouden. Aan deze dag, georganiseerd in samenwerking met SVH (afdeling Handbal), deden 20 jeugdteams mee. In de sporthal konden de kinderen meedoen aan o.a. doelschieten, stormbaan, handbalvaardigheden, blikgooien, loopscholing. En natuurlijk was er de spelregeltest. Alle kinderen en vrijwilligers kregen een mooi handbalshirt van het NHV en de winnende teams gingen naar huis met een prachtige medaille. De organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde spelregeldag!

Hallo handballers,

Velen van jullie zullen het mooie sponsorbord al hebben zien hangen in de sporthal ! Compliment aan de leden van de sponsorcommissie die dit geregeld hebben.

Zoals we al eerder hebben laten weten ziet het bestuur dat h...et steeds lastiger wordt om de contributie/kosten betaalbaar te houden. Het is belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om te kunnen handballen en daarom is streven om de contributie zo laag mogelijk te kunnen houden.

Het bord van de Vrienden van SV Hoogersmilde draagt hieraan bij. Jij kunt hier ook aan bijdragen!

Op het bord staan de namen van particulieren en bedrijven die donateur zijn van SV Hoogersmilde afdeling handbal. Om (particulier) donateur te worden vragen we €10,00 per jaar. Er komt dan een sticker met je naam op het bord.

Het bestuur is actief op zoek gaan naar (bedrijfsmatige) donateurs die willen toetreden tot de Vrienden van SV Hoogersmilde en een aantal bedrijven staan al op het bord: Sportcafé Radix, Logotext, Multidrukwerk, HE Infra Projectbegeleiding.

Met dank en sportieve groeten!
SVH Handbal

Hallo handballers,

Om te beginnen: wij zijn trots op onze vereniging en op onze leden die SVH maken tot wat ze is. Een leuke club waar prestaties en gezelligheid goed samengaan!

Als bestuur zien we wel dat het steeds lastiger wordt om de contributie/kosten betaalbaar te houden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om te kunnen handballen en daarom is ons streven om de contributie zo laag mogelijk te kunnen houden.

Dit is voor ons de reden geweest om hier iets mee te gaan doen.
Onze Sponsorcommissie wil dit gaan doen d.m.v. een bord van de Vrienden van SV Hoogersmilde.

Wat houdt dit in?
Het is een bord dat komt te hangen in de centrale hal van de sporthal in Smilde. Hierop komen stickers met namen van particulieren en bedrijven die donateur willen zijn van SV Hoogersmilde afdeling handbal. Om (particulier) donateur te worden vragen we €10,00 per jaar. Er komt dan een sticker met je naam op het bord.

Onze leden ontvangen binnenkort een brief met een aanmeldingsformulier met het verzoek om bij ouders, opa’s, oma’s te benaderen om Vriend te worden van SV Hoogersmilde door middel van een donateurschap met vermelding op het bord. Het bestuur zal zelf actief op zoek gaan naar bedrijfsmatige donateurs die willen toetreden tot de Vrienden van SV Hoogersmilde!

Sportieve groet,
De Sponsorcommissie

SVH Handbal facebookpagina

SVH Handbal heeft ook een eigen facebookpagina met op dit moment 94 volgers. Like onze pagina
dan gaan we op naar de honderd likes.... bedankt!     https://www.facebook.com/svhhandbal

Even een oproep aan (oud)leden en/of coaches van SVH Handbal die nog shirts en/of trainingspakken van SVH in het bezit hebben. Graag deze inleveren bij Jolanda Haanstra of Ger Timmer. Er moeten nog shirt en/of pakken (ook van herenteams) bij mensen thuis liggen! Dank voor de medewerking.