Draag jij SVH Handbal ook een warm hart toe?

Met SponsorKliks kunt je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan SVH Handbal, zonder dat het je een cent extra kost en de privacy word gegarandeerd!

Belangrijk is wel dat je dit doet via de sponsorklikspagina hieronder zodat je doorgelinkt word op de officiele webwinkel en zo de bestelling en dus ook de commissie word geregistreerd bij Sponsorkliks.

Klik hier voor de Sponsorklikspagina van SVH Handbal:
sponsorkliks.com/winkels.php?club=5938

Klik hier voor het transactieoverzicht van SVH Handbal:

Tip: Zet beide links bij je favorieten

VH Handbal

Iedereen bedankt voor het volgen van SVH Handbal en op naar de 300 likes!

SVH Dames 1 krijgt zondag 24 april 2016 de kans om tegen Cirkeltijgers alsnog een plek in de 1e klasse te bewerkstelligen. De wedstrijd wordt op neutraal terrein gespeeld:

Sporthal in Vries om 13:00

Laten we massaal aanwezig zijn om onze dames naar een overwinning te schreeuwen.

DUS KOMT ALLEN !!!

Hallo handballers,

Velen van jullie zullen het mooie sponsorbord al hebben zien hangen in de sporthal ! Compliment aan de leden van de sponsorcommissie die dit geregeld hebben.

Zoals we al eerder hebben laten weten ziet het bestuur dat h...et steeds lastiger wordt om de contributie/kosten betaalbaar te houden. Het is belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om te kunnen handballen en daarom is streven om de contributie zo laag mogelijk te kunnen houden.

Het bord van de Vrienden van SV Hoogersmilde draagt hieraan bij. Jij kunt hier ook aan bijdragen!

Op het bord staan de namen van particulieren en bedrijven die donateur zijn van SV Hoogersmilde afdeling handbal. Om (particulier) donateur te worden vragen we €10,00 per jaar. Er komt dan een sticker met je naam op het bord.

Het bestuur is actief op zoek gaan naar (bedrijfsmatige) donateurs die willen toetreden tot de Vrienden van SV Hoogersmilde en een aantal bedrijven staan al op het bord: Sportcafé Radix, Logotext, Multidrukwerk, HE Infra Projectbegeleiding.

Met dank en sportieve groeten!
SVH Handbal

Hallo handballers,

Om te beginnen: wij zijn trots op onze vereniging en op onze leden die SVH maken tot wat ze is. Een leuke club waar prestaties en gezelligheid goed samengaan!

Als bestuur zien we wel dat het steeds lastiger wordt om de contributie/kosten betaalbaar te houden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om te kunnen handballen en daarom is ons streven om de contributie zo laag mogelijk te kunnen houden.

Dit is voor ons de reden geweest om hier iets mee te gaan doen.
Onze Sponsorcommissie wil dit gaan doen d.m.v. een bord van de Vrienden van SV Hoogersmilde.

Wat houdt dit in?
Het is een bord dat komt te hangen in de centrale hal van de sporthal in Smilde. Hierop komen stickers met namen van particulieren en bedrijven die donateur willen zijn van SV Hoogersmilde afdeling handbal. Om (particulier) donateur te worden vragen we €10,00 per jaar. Er komt dan een sticker met je naam op het bord.

Onze leden ontvangen binnenkort een brief met een aanmeldingsformulier met het verzoek om bij ouders, opa’s, oma’s te benaderen om Vriend te worden van SV Hoogersmilde door middel van een donateurschap met vermelding op het bord. Het bestuur zal zelf actief op zoek gaan naar bedrijfsmatige donateurs die willen toetreden tot de Vrienden van SV Hoogersmilde!

Sportieve groet,
De Sponsorcommissie

Zie onderstaande PDF.

Attachments:
Download this file (Uitslagen week 14 2014.pdf)Uitslagen week 14 2014.pdf[ ]68 kB