Iedereen bedankt voor het volgen van SVH Handbal en op naar de 300 likes!

Hallo handballers,

Velen van jullie zullen het mooie sponsorbord al hebben zien hangen in de sporthal ! Compliment aan de leden van de sponsorcommissie die dit geregeld hebben.

Zoals we al eerder hebben laten weten ziet het bestuur dat h...et steeds lastiger wordt om de contributie/kosten betaalbaar te houden. Het is belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om te kunnen handballen en daarom is streven om de contributie zo laag mogelijk te kunnen houden.

Het bord van de Vrienden van SV Hoogersmilde draagt hieraan bij. Jij kunt hier ook aan bijdragen!

Op het bord staan de namen van particulieren en bedrijven die donateur zijn van SV Hoogersmilde afdeling handbal. Om (particulier) donateur te worden vragen we €10,00 per jaar. Er komt dan een sticker met je naam op het bord.

Het bestuur is actief op zoek gaan naar (bedrijfsmatige) donateurs die willen toetreden tot de Vrienden van SV Hoogersmilde en een aantal bedrijven staan al op het bord: Sportcafé Radix, Logotext, Multidrukwerk, HE Infra Projectbegeleiding.

Met dank en sportieve groeten!
SVH Handbal

Hallo handballers,

Om te beginnen: wij zijn trots op onze vereniging en op onze leden die SVH maken tot wat ze is. Een leuke club waar prestaties en gezelligheid goed samengaan!

Als bestuur zien we wel dat het steeds lastiger wordt om de contributie/kosten betaalbaar te houden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om te kunnen handballen en daarom is ons streven om de contributie zo laag mogelijk te kunnen houden.

Dit is voor ons de reden geweest om hier iets mee te gaan doen.
Onze Sponsorcommissie wil dit gaan doen d.m.v. een bord van de Vrienden van SV Hoogersmilde.

Wat houdt dit in?
Het is een bord dat komt te hangen in de centrale hal van de sporthal in Smilde. Hierop komen stickers met namen van particulieren en bedrijven die donateur willen zijn van SV Hoogersmilde afdeling handbal. Om (particulier) donateur te worden vragen we €10,00 per jaar. Er komt dan een sticker met je naam op het bord.

Onze leden ontvangen binnenkort een brief met een aanmeldingsformulier met het verzoek om bij ouders, opa’s, oma’s te benaderen om Vriend te worden van SV Hoogersmilde door middel van een donateurschap met vermelding op het bord. Het bestuur zal zelf actief op zoek gaan naar bedrijfsmatige donateurs die willen toetreden tot de Vrienden van SV Hoogersmilde!

Sportieve groet,
De Sponsorcommissie

Zie onderstaande PDF.

Attachments:
Download this file (Uitslagen week 14 2014.pdf)Uitslagen week 14 2014.pdf[ ]68 kB

Zie onderstaande PDF

Attachments:
Download this file (Uitslagen week 13 2014.pdf)Uitslagen week 13 2014.pdf[ ]71 kB

Zie onderstaande PDF.

Attachments:
Download this file (Uitslagen week 12 2014.pdf)Uitslagen week 12 2014.pdf[ ]70 kB