SVH handbal is op zoek naar nieuwe leden. Zowel bij de senioren als bij de jeugd kunnen we best nog wat enthousiaste handballers gebruiken. Heb je belangstelling neem dan via facebook of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact op. Op onze site (http://www.svhoogersmilde.nl) vind je onder het tabblad HANDBAL meer informatie over onze vereniging. Je kunt een maand lang gratis en vrijblijvend meedoen aan de training zodat je kennis kunt maken met handbal en met onze leuke vereniging. Afgelopen zondag hebben de dames 1 van SVH en de dames van Beilen laten zien hoe mooi handbal kan zijn. Wat een wedstrijd, wat een publiek en wat een sfeer!! Dank aan iedereen die hier zijn medewerking aan heeft verleend. Top!

Posted by SVH Handbal on Saturday, 18 April 2015

Handbal: spelregeldag NHV gehouden in Smilde

Zaterdag 28 februari werd in Smilde de spelregeldag van het Nederlands Handbal Verbond gehouden. Aan deze dag, georganiseerd in samenwerking met SVH (afdeling Handbal), deden 20 jeugdteams mee. In de sporthal konden de kinderen meedoen aan o.a. doelschieten, stormbaan, handbalvaardigheden, blikgooien, loopscholing. En natuurlijk was er de spelregeltest. Alle kinderen en vrijwilligers kregen een mooi handbalshirt van het NHV en de winnende teams gingen naar huis met een prachtige medaille. De organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde spelregeldag!

 

Hallo handballers,

Velen van jullie zullen het mooie sponsorbord al hebben zien hangen in de sporthal ! Compliment aan de leden van de sponsorcommissie die dit geregeld hebben.

Zoals we al eerder hebben laten weten ziet het bestuur dat h...et steeds lastiger wordt om de contributie/kosten betaalbaar te houden. Het is belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om te kunnen handballen en daarom is streven om de contributie zo laag mogelijk te kunnen houden.

Het bord van de Vrienden van SV Hoogersmilde draagt hieraan bij. Jij kunt hier ook aan bijdragen!

Op het bord staan de namen van particulieren en bedrijven die donateur zijn van SV Hoogersmilde afdeling handbal. Om (particulier) donateur te worden vragen we €10,00 per jaar. Er komt dan een sticker met je naam op het bord.

Het bestuur is actief op zoek gaan naar (bedrijfsmatige) donateurs die willen toetreden tot de Vrienden van SV Hoogersmilde en een aantal bedrijven staan al op het bord: Sportcafé Radix, Logotext, Multidrukwerk, HE Infra Projectbegeleiding.

Met dank en sportieve groeten!
SVH Handbal

Na een zeer goede wedstrijd vorige week tegen VAKO kwam vandaag Blue Stars uit Winschoten op bezoek. De wedstrijd in Winschoten kenmerkte zich door vele tijdstraffen en het harde spel. Het was dus zaak om niet met het spel van tegenstander mee te gaan. Ons eigen spel spelen was het motto. De dames begonnen deze keer goed aan de wedstrijd met snel en agressief spe...l voor het weer in grote getale aanwezige publiek. Dit resulteerde al snel in een mooie voorsprong. De dames bleven uit de buurt van de fysiek spelende dames uit Winschoten en lieten de bal snel rond gaan. Door aanvallend veel te bewegen kwamen er goede kansen, die deze keer ook benut werden. Natuurlijk stond Nathasja ook weer haar “mannetje” door wederom een penalty te stoppen. In de rust was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld met een 9-4 ruststand. Maar het blijft handbal en een achterstand van 5 doelpunten is natuurlijk wel te overbruggen. De dames lieten Bleu Stars echter niet meer in wedstrijd komen. Bij aanvang van de tweede helft hadden de dames Blue Stars al conditioneel afgemat en nu werd er nog een schepje bovenop gedaan. Snelle breaks werden afgewisseld met mooi uitgespeelde aanvallen. Onze “oude” rots in de branding, Jacintha, speelde vandaag een puike wedstrijd. Ook de overige dames hebben vandaag laten zien dat we een team zijn waar elke tegenstander rekening mee moet houden. De eindstand liet weer een ruime overwinning zien van 17-6. De komende twee weekenden wordt er niet gehandbald i.v.m. de voorjaarsvakantie. Trainingen gaan uiteraard gewoon door. Op 1 maart 2015 wordt de eerstvolgende wedstrijd om 12.20 uur in Rolde gespeeld.

Hallo handballers,

Om te beginnen: wij zijn trots op onze vereniging en op onze leden die SVH maken tot wat ze is. Een leuke club waar prestaties en gezelligheid goed samengaan!

Als bestuur zien we wel dat het steeds lastiger wordt om de contributie/kosten betaalbaar te houden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om te kunnen handballen en daarom is ons streven om de contributie zo laag mogelijk te kunnen houden.

Dit is voor ons de reden geweest om hier iets mee te gaan doen.
Onze Sponsorcommissie wil dit gaan doen d.m.v. een bord van de Vrienden van SV Hoogersmilde.

Wat houdt dit in?
Het is een bord dat komt te hangen in de centrale hal van de sporthal in Smilde. Hierop komen stickers met namen van particulieren en bedrijven die donateur willen zijn van SV Hoogersmilde afdeling handbal. Om (particulier) donateur te worden vragen we €10,00 per jaar. Er komt dan een sticker met je naam op het bord.

Onze leden ontvangen binnenkort een brief met een aanmeldingsformulier met het verzoek om bij ouders, opa’s, oma’s te benaderen om Vriend te worden van SV Hoogersmilde door middel van een donateurschap met vermelding op het bord. Het bestuur zal zelf actief op zoek gaan naar bedrijfsmatige donateurs die willen toetreden tot de Vrienden van SV Hoogersmilde!

Sportieve groet,
De Sponsorcommissie

SVH Handbal facebookpagina

SVH Handbal heeft ook een eigen facebookpagina met op dit moment 94 volgers. Like onze pagina
dan gaan we op naar de honderd likes.... bedankt!     https://www.facebook.com/svhhandbal